You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završena je Prva crnogorska minifudbal liga

Podijeli vijest



U prepunom SC Dadexu i sjajnoj atmosveri odigrani su mečevi za treće mjesto i finale. Po završetku finala urućene su nagrade za najbolje ekipe i pojedince.
Ekipa SB Sabornog hrama odbranila je titulu u Prvoj crnogorskoj minifudbal ligi, jer je nakon produžetaka savladala ekipu Kastel NK rezultatom 5:1. U regularnom dijelu rezultat meča je bio 1:1.
U meču za treće mjesto Dadi gradnja je savladala Lovćensku vilu CT sa 4:1.
Dadi gradnja je savladala Lovćensku vilu i tako osvojila treće mjesto . Viđen je odličan, borben meč. U prvom poluvremenu Dadi je bio konkretniji rival . Do prednosti je došao u desetom minutu preko Mugoše , da bi tri minuta kasnije evrogolom Popovića duplirao prednost. Do kraja poluvremena više nije bilo pogodaka ,a Cetinjani su imali šansu, koju nisu realizovali. Početkom drugog poluvremena Cetinjani su bili opasniji. Prvo nije nisu realizovali penal da bi u 26-om minutu preko Filipa Vujovića smanjila prednost protivnika. U nastavku se rasplamsala borba. Dadi je imao dvije šanse a onda su Cetinjani imali, nekoliko minuta prije kraja , veliku šansu za izjednačenje . U poslednjih 2-3 minuta Cetinjani su krenuli sa igračem-golmanom ali je Dadi to kaznio preko Jovanovića i Grbovića za konačnih 4:1.
SB Sabornog Hrama je posle produžetaka savladalo Kastel Nikšić i odbranilo titulu šampiona lige. Viđen je odličan , borben meč sa dosta lijepih akcija, odbrana golmana i efektnih pogodaka. U prvom poluvremenu Hram je imao veći posjed lopte. Došao je do prednosti u devetom minutu poslije efektnog pogotka najboljeg pojedinca finala, Darka Rajkovića. Poslije nekoliko minuta igre Kastel je izjednačio preko Nemanje Nikolića koji je udarcem glavom savladao Grujića. Do kraja poluvremena Hram je imao nekoliko šansi ali je golman Đurđevac odlično branio tokom čitavog meča. U samom finišu poluvremena odlično je reagovao i njegov kolega Grujić sa druge strane. U drugom poluvremenu se nastavilo sa odličnom i borbenom igrom. Hram je imao veći posjed lopte ali je protivnik dobro stajao u odbrani. Takvom igrom Hram je stvorio tri šanse ali nije uspio da dođe do pogotka tako da se otišlo u produžetke. U prvom produžetku Hram je došao do vođstva pogotkom Radomana koji je poslije uigrane akcije sa druge stative postigao pogodak. Dva minuta kasnije Rajković je sa još jednim efektnim pogotkom donio dva gola prednosti svojoj ekipi. U drugom produžetku Hram je iskusnom igrom zatvorio prilaz svom golu. Protivnik je pokušao i sa igračem-golmanom ali je sjajni Rajković postigao još dva pogotka za konačnih 5:1.

Nagradu za fer plej potez dobila je ekipe Borba , za fer plej ekipu proglašena je ekipa Home systems
Najbolji strijelac lige je Rijad Dervišević iz ekipe kutjevo, koji je sa postignutih 50. golova oborio rekord lige.
Najbolji golman je rajko Grujić iz ekipe SB Sabornog Hrama.
Najbolji igrač lige je Darko Nikolić iz ekipe Kastel Nikšić



0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari