You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završen ligaški dio prvenstva.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi posljednjeg petnaestog kola Prve Crnogorke minifudbal lige, čime je završen ligaški dio prvenstva i sad slijedi najvažniji dio, odnosno eliminaciona faza. Ovo kolo su obilježili veoma kvalitetni mečevi i nekoliko derbija.

Grupa A

Strip klub Mister NO je savladao Traffic i zauzeo prvo mjesto u grupi sa četrnaest pobjeda i samo jednim neriješenim rezultatom. Traffic je zauzeo trinaesto mjesto.

U derbiju kola SB Sabornog Hrama je savladao Valter u duelu aktuelnog i bivšeg dvostrukog šampiona lige u odličnom i otvorenom meč. Hram je ovom pobjedom zauzeo drugu poziciju, a Valter šestu.

G-14 savladao Del Medio i zauzeo treće mjesto.

Podgorica je odličnom igrom savladala Kutjevo i tako zauzela sedmo mjesto. Kutjevo je palo za jedno mjesto i zauzelo je petu poziciju.

Svaštara CG je ubjedljivo savladala Kastel Nikšić i tako preuzela četvrtu poziciju dok je Kastel zauzeo poziciju broj devet.

Borba je savladala Home systems i tako zauzela osmo mjesto, dok je Home systems zauzeo posljednje šesnaesto mjesto.

Azral je bio ubjedljiv protiv Grbavaca Radinovi company. Bez obzira na osvojena tri boda Azral je ostao na pretposljednjoj poziciji tj petnaestom mjestu.

Pro conto je savladao Del Medio  završio ispred Azrala na poziciji četrnaest. dok e Del Medio propustio priliku da se popravi za jednu poziciju i na kraju je zauzeo trinaesto mjesto.

Grupa B

Lovćenska vila je savladala Gardiste i zauzela prvo mjesto grupe.Cetinjani su iskoristili poraz Dadi gradnje, koja je bila lider skoro od početka sezone. Gardisti su zauzeli jedanaesto mjesto.

U derbiju kola Graničar je nanio prvi poraz Dadi gradnji. Meč je odlučio Nenad Maraš sjajnim pogtkom početkom drugog poluvremena. Dadi je ovim porazom drugi, a Graničar treći.

Pljevlja 04 DC Light systems su savladala Stupove sjajnom igrom posebno u drugom poluvremenu. Pljevlja su ovom pobjedom zauzela četvrtu poziciju, a Stupovi su pali na peto mjesto.

Šesto mjesto je zauzeo Montefruit, koji je savladao Lažnu devetku, koja je zauzela četrnaestu poziciju.

Beri su savladali Lobbet i tako popravili plasman za jedno mjesto i tako zauzeli sedmo mjesto. Lobbet je zauzeo dvanaesto mjest.

Cruzeiro je poražen poslije preokreta od Kole transa, pogotkom Zejaka u posljednjim trenucima meča. Ovim porazom je pao na osmo mjesto, dok kole trans uprkos pobjedi nije mogao dalje od petnaestog mjesta.

Murić company i Expo commerc su odigrali neriješeno u uzbudljivom i veoma otvorenom meču. Murić je zauzeo deveto, dok se aktuelni vicešapion lige plasirao na neočekivano trinaesto mjesto.

Meridianbet je službenim rezultatom savladao DR Trade i zauzeo deseto mjesto. DR Trade je iskljućen iz lige zbog izgubljena tri meča službenim rezultatom.





0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari