You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Disciplinske mjere

Podijeli vijest




Na prvom polufinalnom meču, Stupovi i Expo commerc dodijeljeno je pet crvenih kartona. Želimo da podsjetimo da se crveni kartoni prenose na oba takmičenja i plej of i KUP. Žuti kartoni se broje od plej ofa i igrač koji nakupi tri kartona, pauzirat će prvi naredni meč. Poslije prvih polufinalnih mečeva, imamo tri igrača koji imaju po dva žuta kartona. U nastavku teksta možete pogledati mjere koje je izrekla Disciplinska komisija:

Radovan Radonjić(AKMF Stupovi) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa dva meča suspenzije i neće imati pravo nastupa u revanš meču polufinala, kao i na finalnom ili meču za treće mjesto.

Luka Bracanović(AKMF Stupovi) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa dva meča suspenzije i neće imati pravo nastupa u revanš meču polufinala, kao i na finalnom ili meču za treće mjesto.

Nikola Jovićević(Expo commerc) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa dva meča  suspenzije i neće imati pravo nastupa na revanš meču polufinala plej ofa i finalu KUP-a.

Bogdan Jovićević(Expo commerc) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa dva meča  suspenzije i neće imati pravo nastupa na revanš meču polufinala plej ofa i finalu KUP-a.

Mile Dajević(Expo commerc) - crveni karton(dva žuta). Shodno članu 20. kažnjava se sa jednim mečom  suspenzije i neće imati pravo nastupa na revanš meču plej of-a.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari