You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

odigrani su revanš mečevi 1/4 finala

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi 1/4 finala Prve crnogorske minifudbal lige. Viđeni su veoma dobri i uzbudljivi mečevi, a na jednom meču penali su odlučili polufinalistu.
SB Sabornog hrama je savladao Mondial u veoma čvrstom i borbenom meču. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka. Hram je u drugom poluvremenu bio bolji i konkretniji rival. Postigao je tri pogotka i došao do sigurne pobjede. Hram je u prvom meču slavio rezultatom 5:2.
G-14 je poslije boljeg izvođenja penala eliminisao Dadi gradnju. Dadi je odigrao veoma dobro i anulirao je prednost protivnika iz prvog meča. Imao je nekoliko dobrih prilika da dođe do ubjedljivije pobjede ali ih nije realizovao. U penal seriji srećniji i spretniji su bili igrači G-14, a junak pobjede je bio golman Ljajkolar, koji je odlično branio u regularnom dijelu meča, a odbranio je jedan penal.
Stupovi su odigrali neriješeno sa Lovćenskom vilom Cetinje i zahvaljujući ubjedljivoj pobjedi od pet nula u prvom meču, prošli su u polufinale. Stupovi su i na ovom meču bili bolji i konkretniji rival. Imali su i u jednom momentu tri gola prednosti, ali je protivnik uspio da dođe do izjednačenja i tako se časno oprosti od titule šampiona.
Expo commerc je odigrao neriješeno protiv ekipe FK Dobri i zahvaljujući pobjedi od 2:1 iz prvog meča prošao u polufinale. Viđen je odličan meč sa dosta lijepih akcija, šansi i pogodaka. FK Dobri je bio blizu prolaska u narednu fazu jer je u jednom momentu imao dva gola prednosti i igrao je puno bolje od rivala. Expo commerc je došao do izjednačenja bukvalno u poslednjim trenucima meča.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari