You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su revanš mečevi 1/8 finala

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi 1/8 finala Prve crnogorske minifudbal lige. Viđeni su veoma dobri i efikasni mečevi.
FK Dobri je slavio i u revanš meču protiv ekipe Balbo Nikšić. On je bio bolji i konkretniji rival posebno u drugom poluvremenu. Ekipu je predvodio Saša Vukčević koji je postigao tri pogotka.
Lovćenska vila je sigurnom igrom savladala Podgoricu prikazavši efikasnu i odličnu igru. U pobjedničkoj ekipi veoma raspoložen je bio Filip Vujović koji je postigao šest pogodaka. Da podsjetimo da su Cetinjani slavili u prvom meču sa dva pogotka razlike.
G-14 i Bar-Kod su odigrali neriješeno, a G-14 je prošao dalje zahvaljujući pobjedi od dva gola razlike u prvom meču. Bar-Kod je u jednom trenutku uspio da nadoknadi minus iz prvog meča, ali je G-14 uspio u finišu meča, sa dva pogotka, da dođe do izjednačenja.
Stupovi su savladali Murić company  u veoma dobrom meču. Stupovi su slomili otpor protivnika u drugom poluvremenu. Da podsjetimo u prvom  meču nije bilo pogodaka.
Dadi gradnja je savladala Gardiste i u revanš meču. On je kontrolisao igru i rezultat i na ovom meču i tako došao do pobjede i plasmana u 1/4 finala. Da podsjetimo Dadi gradnja je slavila u prvom meču rezultatom 3:0.
Mondial je eliminisao Valter pogotkom u poslednjem minutu meča. Mondial je bio puno bolji rival u prvom poluvremenu. Došao do tri gola prednosti, ali je Valter uspio da dođe do izjednačenja. Pobjedonosni pogodak je postigao Damjan Otašević u poslednjem minutu meča, koji je ujedno bio i najbolji igrač na ovom susretu.
Expo commerc je poslije boljeg izvođenja penala eliminisao Pljevlja 04 DC Light systems u derbiju ove runde. Viđen je odličan meč sa dosta šansi, ali bez golova u regularnom dijelu meča. U penal seriji puno bolji su bili igrači Expa, a junak je bio golman Marko Raičević, koji je odbranio tri penala i postigao odlučujući gol za svoju ekipu.
Ekipa SB Sabornog hrama je savladala Graničar i u revanš meču. Hram je bio puno bolji i konkretniji rival i ubjedljivo slavio.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari