You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su prvi mečevi 1/8 finala.

Podijeli vijest



Odigrani su prvi mečevi 1/8 finala pley offa Prve crnogorske minifudbal ligePrve mini. Viđeni su veoma dobri i neizvjesni mečevi,
Valter i Mondial su odigrali neriješeno. Viđen je veoma dobar i otvoren meč sa šansama sa obje strane.
Pljevlja 04 DC Light systems i Expo commerc su odigrali neriješeno u odličnom, ali odličnom, tvrdom i borbenom meču. Oba pogotka su bila postignuta u prvom poluvremenu, koje je bilo sadržajnije od prvog. Pljevlja su povela poslije odlične akcije, ali je protivnik izjednačio. U finišu poluvremena Expo je izjednačio sjajnim pogotkom Filipa Kneževića koji je lobovao svoga kolegu sa druge strane.
Dadi gradnja je stekla tri gola prednosti pred revanš savladavši Gardiste. Viđen je veoma čvrst i borben meč sa malo šansi. Dadi je većinu svojih šansi iskoristio, a uspio je da sačuva svoju mrežu.
Lovćenska vila Cetinje je savladala Podgoricu u veoma efikasnom i otvorenom meču. Aktuelni šampion je imao prednost tokom čitavog dijela meča, od jednog do tri gola razlike. Podgorica je u samom finišu imala priliku da dođe do izjednačenja, ali nije uspjela.
Murić company i Stupovi su odigrali  bez golova i to je prvi put u ovoj sezoni. Stupovi su bili bolji i konkretniji rival. Stvorili su puno više šansi, ali je protivnik najviše zahvaljujući golmanu, Daliboru Drobnjaku uspio da ostane neporažen.
FK Dobri je savladao Balbo sa golom prednosti. Viđen je veoma dobar i dinamičan meč. FK Dobri je golom Igora Radusinovića u 36-om minutu došao do pobjede i sa golom prednosti čeka revanš.
SB Sabornog hrama je savladao Graničar u još jednom čvrstom, borbenom i neizvjesnom meču. Svi golovi su postignuti u drugom poluvremenu i postigli su ih igrači Graničara. Hram je bio nešto konkretniji i srećniji rival jer je oba njegova pogotka su postigli protivnički igrači. Graničar je u samom finišu postigao jedan pogodak i tako smanjio prednost rivala pred revanš meč.
G-14 je savladao Bar-Kod u otvorenom, efikasnom meču pogotovo u prvom poluvremenu. G-14 je u prvom poluvremenu predvođen Magdelinićem stekao tri gola prednosti. U drugom poluvremenu nije bilo puno šansi a jedini pogodak za Bar-Kod je postignut u 37-om minutu, čime je smanjio prednost protivnika na dva gola razlike pred revanš meč.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari