You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su revanš mečevi prvog kola pley-offa

Podijeli vijestOdigrani su revanš mečevi prvog kola play-offa Prve crnogorske minifudbal lige. Viđeni su veoma dobri i uzbudljivi mečevi. Sve ekipe koje su slavile u prvim mečevima su prošle u narednu fazu takmičenja. 
G-14 je savladao Grbavce Radinović company i u revanš meču. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka. G-14 je u drugom bio bolji i konkretniji rival i došao do dva gola prednosti. Da podsjetimo on je u prvom meču ubjedljivo slavio rezultatom 6:0.
Podgorica i Azral su odigrali neriješeno u veoma čvrstom i borbenom meču. Podgorica je dva puta vodila ali je protivnik u oba slučaja uspio da izjednači. Podgorica je prošla u 1/8 finala zahvaljujući pobjedi na prvom meču.
Kutjevo/Montefruit je savladalo Valter ali nedovoljnom razlikom da bi prošlo u narednu fazu. Viđen je odličan meč. Kutjevo je u jednom momentu imalo dva gola prednosti, ali je protivnik uspio da smanji na gol prednosti, što mu je bilo dovoljno da se plasira u 1/8 finala. Valter je u prvom meču slavio sa dva gola razlike. FK Mondial i Don Bosko su odigrali neriješeno u veoma dobrom i otvorenom meču. Mondial je u prvom meču slavio sa četiri gola prednosti tako da je u ovom meču odigrao malo opuštenije.
Murić company je savladao Munchen karavan sa dva gola razlike, kao i u prvom meču. Viđen je odličan, borben meč sa dosta šansi. Murić company je u samom finišu meča sa dva pogotka obezbijedio pobjedu.
Dobri je slavio protiv Cruzeiro Pljevlja u u revanš meču. On je kontrolisao igru i rezultat od samog početka pa do kraja meča i nije dozvolio protivniku da se rezultatski vrati u meč. Dobri je u prvom meču slavio sa jednim golom  razlike.
Graničar je savladao Traffic i u revanš meču, prikazavši sigurnu i disciplinovanu igru. On je u prvom meču stekao četiri gola prednosti tako da je mogao da igra opuštenije u revanš meču.
Pljevlja 04  DC Light systems su savladala Kličevo Nikšić. Viđen je odličan i borben meč. Pljevljaci su došli do dva gola prednosti, koristeći bolje šanse od protivnika. Nikšićani su u samom finišu došli do izjednačenja, ali su Pljevlja u posljednjem minutu došla  do pobjedonosnog pogotka. Pljevlja su u prvom meču slavila sa dva gola razlike.
Gardisti su savladali Kole trans i u revanš meču, u najefikasnijem meču kola. Gardisti su od samog početka kontrolisali igru i rezultat i došli do sigurne i zaslužene pobjede. Oni su slavili i u  prvom meču sa dva gola razlike.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari