You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završen ligaški dio prvenstva

Podijeli vijestOdigrani su mečevi trinaestog kola Prve crnogorske minifudbal lige, čime je završen ligaški dio prvenstva. Ako je suditi po svemu viđenom do sada očekuje nas najneizvjesnija završnica od nastanka lige.
Grupa A :
Expo commerc je savladao Azral u tako zauzeo prvu poziciju pred play-off, sa druge strane Azral je završio na jedanaestom mjestu.
Dadi gradnja je savladala Distancu Inc i sa istim brojem bodova kao Expo, ali zbog goreg međusobnog susreta zauzela je drugo mjesto.
Expo commerc i Dadi će preskočiti prvo kolo, odnosno plasiraće se direktno u 1/8 finala. Distanca Inc je zauzela peto mjesto.
Lovćenska vila Cetinje je savladala Murić company u odličnom i borbenom meču. Cetinjani su zauzeli treće mjesto, dok je protivnik završio na sedmom mjestu.
Mondial je savladao Kole trans i zauzeo četvrto mjesto, dok je Kole trans zauzeo desetu poziciju. 
G-14 je bio bolji od Graničara i pretekao ga na tabeli. G-14 je na kraju zauzeo šesto, a Graničar osmo mjesto.
Pljevlja 04 Light systems su ubjedljivo  savladala Kutjevo/Montefruit. Ove dvije izuzetno kvalitetne ekipe su zabilježile nešto lošiji plasman, ali sigurno je da će biti neugodan protivnik za bilo koga. Pljevlja su završila na devetom, a Kutjevo/Montefruit na dvanaestom mjestu.
Cruzeiro Pljevlja je u derbiju začelja savladao Dolinu Bogova Cetinje. Cetinjani su sa jednim bodom zauzeli poslednje mjesto, dok je Cruzeiro jedno mjesto ispred njih.
Grupa B :
SB Sabornog hrama je savladao Gardiste i zauzeo prvu poziciju na tabeli, dok su Gardisti zauzeli sedmo mjestu.
AKMF Stupovi su ovjerili drugo mjesto pobjedom protiv Grbavaca Radinović company. Ekipe SB Sabornog hrama i Stupovi su se direktno plasirale u 1/8 finala. 
Bar-Kod je napredovao za jednu poziciju savladavši Balbo Nikšić u izuzetno efikasnom meču. On je završio na trećoj poziciji, dok su Nikšićani zauzeli dvanaestu poziciju. 
Valter je u derbiju savladao FK Dobri prevashodno boljom igrom u drugom poluvremenu. FK Dobri je zauzeo četvto, a Valter peto mjesto na tabeli.
Podgorica je odigrala neriješeno sa Munchen karavanom u odličnom meču. Podgorica je zauzela šesto, a Munchen deseto mjesto na tabeli.
Kličevo Nikšić je bilo sigurno protiv Don Boska. Nikšićani su ovom pobjedom zauzeli osmu poziciju dok je Don Bosko zauzeo pretposlednje trinaesto mjesto.
FC Traffic je poslije velikog preokreta savladao OFK Spuž i zauzeo deveto mjesto, dok su Spužani sa tri osvojena boda na poslednjem četrnaestom mjestu.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari