You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Završena Podgorička minifudbal liga.

Podijeli vijest



Mečevima za treće mjesto, kao i velikim finalem završena je Podgorička minifudbal liga. Viđena su dva odlična meča. Šampion lige je Lovćenska vila, dok je Distanca Inc slavila u meču za treće mjesto.

Distanca Inc je savladala Sb Sabornog hrama i osvojila treće mjesto u ligi. Viđen je odličan, efikasan meč sa dosta šansi. Distanca je odlično otvorila meč i poslije pet minuta igre je stekla dva gola prednosti. Poslije minut igre Hram je došao do svog prvog pogotka. Do kraja poluvremena nije bilo golova ali jeste šansi sa obje strane.Obje ekipe su imale po pet dobrih šansi ali su golmani Ćetković i Brković bili na visini zadatka. U drugom poluvremenu se nastavilo sa odličnom i otvorenom igrom.Distanca je postigla tri vezana pogotka i tako je došla do četiri gola prednosti. Sredinom poluvremena Hram je postigaso svoj drugi pogodak.Distanca je u 35-om minutu postigla pogodak, vratila četiri gola prednosti i činilo se riješila meč. U posljednjih pet minuta meča Hram je krenuo sa igračem golmanom. Takvom igrom je postigao tri pogoka i prišao na gol zaostatka u posljednjem minutu meča ali više od toga nije mogao.

  • Lovćenska vila je savladala Valter i osvojila šampionsku titulu. Viđen je odličan borben i uzbudljiv meč. Cetinjani su poveli na samom startu meča preko Kaluđerovića. nakon toga Valter je imao dvije dobre šanse koje nije iskoristio. U samom finišu poluvremena Cetinjani su duplirali prednost preko Tatara. U drugom poluvremenu se nastavilo sa dobrom igrom. Valter je imao inicijativu ali uje protivnik bio opasniji. Sredinom poluvremena golman Milanković je u svom stilu povukao loptu i udarcem iz daljine savladao svog kolegu sa druge strane. nakon toga, Cetinjani su imali nekoliko prilika koje nijesu realizovali. Treći pogodak za Cetinjane i prednost od dva gola razlike vratio je Adžić sjajnim i efektnim udarcem. U posljednja dva minuta meča Valter je krenuo sa igračem golmanom i veoma brzo je postigao pogodak preko Tuzovića i ponovo prišao na gol zaostatka. U posljednjem minutu meča Cetinjani su mali kazneni udarac sa deset metara ali je lopta završila van okvira gola.

    Dodijeljene su i pojedinačne nagrade i to:

    Najbolji strijelac lige sa postignuta 42 gola je Saša Vukčević iz ekipe Eurozox NO-MI

    Najbolji golman je Darko Brkovič iz ekipe SB Sabornog hrama.

    Najbolji igrač lige je Miloš Pejaković iz ekipe Lovćenska vila Cetinje.


SASTAVI



0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari