You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su mečevi osmine finala lige.

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi osmine finala Podgoričke minifudbal lige i poznati su svi četvrtfinalisti. Kao što si i očekivalo viđeni su veoma kvalitetni i uzbudljivi mečevi. Skoro svi mečevi su bili izuzetno posjećeni i SC Lješkopolje je bio ispunjen do posljednjeg mjesta,

Expo commerc je poslije izvođenja penala eliminisao akuelnog šampione Stupove. U regularnom dijelu meča nije bilo pobjednika, kao i u njihovom prvom duelu. Viđena je odlična i uzbudljiva utakmica. Ekipe su se smenjivale u vođstvu, a Expo je u posljednja dva minuta igre ušao sa dva gola prednosti. Stupovi su uspjeli, prevashodno greškama protivnika da dođu do izjednačenja i penala. U penal seriji srećniji i spretniji su bili igrači Expo commerca, a junak pobjede je bio golman Marko Raičević, koji je odlično branio i u regularnom dijelu meča.

U derbi meču ove faze Podgorica je sjajnom igrom savladala Dadi gradnju i u revanš meču. Podgorica je iz prvog meča prenijela dva gola prednosti, a u revanš meču je bila bolji i konkretniji rival. Igrači Podgorice su nanijeli Dadiju najubjedljiviji poraz od kad se ova ekipa takmiči u ligi. Podgorica je u prvom poluvremenu otklonila sve dileme oko pobjednika ovog dvomeča, postignuvši tri pogotka. U drugom poluvremenu je nastavila sa odličnom igrom i sa još tri pogotka došla do ubjedljive pobjede.

Distanca Inc i Graničar su odigrali neriješeno u veoma dobrom i borbenom meču. Graničar je jurio veliki zaostatak iz prvog meča. Za razliku od tog prvog meča  Graničar je igrao puno bolje ali je bio daleko od prolaska u četvrtfinale. Graničar je imao inicijativu i stvarao šanse ali na kraju nije došao ni do minimalne pobjede jer je protivnik došao do izjednačenja u posljednjim trenucima meča.

Lovćenska vila je nadoknadila minus od jednog gola i eliminisala ekipu Bar-Kod. Viđen je odličan meč sa dosta šansi sa obje strane. Cetinjani su odlično otvorili meč i došli do tri gola prednosti. Uspio je protivnik da se vrati početkom drugog poluvremena u igru i priđe na gol zaostatka. U nastavku meča Cetinjani su sjajnom igrom postiglitri pogotka i riješili pitanje pobjednika. Ekipa Bar-Kod je u ligaškom dijelu igrala odlično i bila prva u grupi B, ipak Cetinjani su u ova dva meča bili bolji rival i zasluženo prošli dalje.

Valter i Eurozox NO-MI su odigrali neriješeno u veoma dobrom, tvrdom meču. Valter je slavio sa četiri gola razlike u njihovom prvom duelu, tako da protivniku nije bilo nimalo jednostavno da nadoknadi minus. Eurozox je počeo veoma dobro i imao dva gola prednosti na poluvremenu. U drugom poluvremenu Valter je zaigrao odlično i sa tri pogotka preokrenuo rezultat. Do kraja je protivnik došao do izjednačenja, što je bio i konačan rezultat meča. Odličnu partiju  pobjedničkoj ekipi je pružio Milan Anđušić.

Ekspert MG je poslije izvođenja penala eliminisao Gardiste. U regularnom dijelu meča nije bilo pobjednika, upravo kao i u prvom meču. Viđen je veoma dobar i neizvjestan meč, a Gardisti su bili bliži prolasku jer su dva minuta prije kraja imali dva gola prednosti. Ekspert je u samom finišu meča, krenuo na sve ili ništa i uspio je bukvalno u posljednjim trenucima meča da dođe do izjednačujućeg gola i penala. U penal seriji  golamani Lopičić i Ceklić su bili veoma dobri. Igrači Eksperta su i na kraju bili srećniji i spretniji i tako su prošli u narednu fazu.

Pljevlja 04 su savladala Grabavce i u revanč meču. Pljevljaci bili dominantan protivnik i nijesu Grbavčanima dali ni mininum nade. Oni su i iz prvog meča prenijeli četiri gola prednosti, a u ovom su bili još sigurniji i dominantbiji i na kraju ubjedljivo slavili. Igrači Pljevalja su posebno bili dominantan protivnik u drugom poluvremenu, postignuvši šest pogodaka.


SB Sabornog hrama i Montefruit su odigrali neriješeno u veoma dobrom i borbenom meču. Ove dvije ekipe su sastavljene od nekoliko bivših prvoligaških igrača i meč je privukao veliki broj gledalaca. Hram je u prvom meču slavio sa pet golova prednosti, tako da je protivniku bilo veoma teško da raznišlja o prolasku dalje. Poveo je Hram preko Predraga Brnovića u 25-om minutu, ali je protivnik preko Mihaila Tomkovića izjednačio četiri minuta kasnije. Do kraja nije bilo više pogodaka ali jesta šansi sa obje strane.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari