You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su revanš mečevi prvog kola pley off-a.

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi prvog kola pley off-a Podgoričke minifudbal lige i poznati su svi parovi osmine finala.

Montefruit je odličnom igrom savladao G-14, nadoknadivši minus od dva gola iz prvog meča. Montefruit je  bio puno bolji i konkretniji rival, a osim pet postignutih pogodaka stvorio je veliki broj šansi. U pobjedničkoj ekipi odličnu partiju je pružio trostruki strijelac Filip Marković

Valter je poslije izvođenja penala eliminisao Cruzeiro Pljevlja, koji je odigrao odličan meč. Uspio je da nadoknadi pet golova iz prvog meča. Cruzeiro je u samom finišu meča imao i šest golova prednosti ali je Valter uspio da postigne pogodak i dođe do penala. U penal seriji, Igrači Valtera su šutirali veoma sigurno, a golman Lazar Milanković je odbranio dva penala.

Expo commerc je poslije preokreta savladao Mondial i u revanš meču. Mondial je odigrao veoma dobro i u toku čitavog meča imao prednost od jednog do dva gola razlike. U samom finišu Expo je postigao tri pogotka i tako došao do pobjede.

Dadi gradnja je savladao Munchen karavan u revanš meču poslije preokreta. Munchen je imao prednost od jednog pogotka na poluvremenu ali je protivnik do kraja preokrenuo rezultat. Dadi je u prvom meču ubjedljivo slavio.

Lovćenska vila Cetinje i Kličevo Nikšić su odigrali neriješeno u izuzetno borbenom i dobrom meču. Nikšićani su imali minimalnu prednost do samog finiša ali je protivnik izjednačio. Cetinjani su u prvom meču slavili sa tri gola razlike i prošli su u osminu finala.

Grbavci Radinovic company i Kole trans su odigrali neriješeno u veoma dobrom i zanimljivom meču. Igrači Kole transa su jurili minus od tri gola razlike i u dva navrata su imali po dva gola prednosti. Protivnik je ipak uspio da odbije nalet, a u samom finišu da dođe do neriješenog rezultata,

Graničar je takođe slavio i u revaš meču protiv Azrala. On je došao do dva gola prednosti već na samom startu meča. Protivnik je do kraja smanjio prednost ali nije uspio da ugrozi pobjedu.

Distance Inc i Kutjevo su odigrali neriješeno u odličnom i borbenom meču. Kutjevo je odigralo jedan od najboljih mečeva u sezoni ali ipak protivnik je imao veliku prednost od četiri gola iz prvog meča.

Gardisti su bili ubjedljivi i u revanš meču protiv Traffika i neočekivano lako prošli u osminu finala.

Ekipe Eurozox NO-MI i Stupovi su poslije ubjedljivih pobjeda u prvom meču sluđbenim rezultatom savladali Napredak i Trebjesu Nikšić

 

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari