You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Mečevima 13-tog kola završen ligaški dio prvenstva.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi poslednjeg trinaestog kola podgoričke minifudbal lige i poznat je  plasman ekipa. Ekipe Pljevlja 04 i Bar-Kod su lideri grupa, dok su odmah iza njih ekipe Podgorica 2014 i Ekspert MG. Ove četiri ekipe, kao i trećeplasirana ekipa grupe B, SB Sabornog hrama  su obezbijedile direktan plasman u osminu finala. Ostale ekipe će igrati u prvom kolu play-offa, gdje će se po dirigovanom žrijebu i na osnovu plasmana ukrstiti ekipe iz grupe A i B. Prvi mečevi play-offa se igraju sledećeg vikenda, a potom i revanš mečevi. 
Grupa A :
Pljevlja 04 su u derbiju savladala Eurozox No-Mi i tako potvrdila prvo mjesto, dok je Eurozox zauzeo treće. Viđen je odličan i uzbudljiv meč dostojan same završnice, a Pljevljaci su slavili poslije malo bolje i konkretnije igre. 
Podgorica je savladala Gardiste iako je gubila dva gola razlike i imala  igrača manje, uspjela je da preokrene rezultat. Aleksandar Simić je kao i u prošlom kolu ponovo postigao pet pogodaka.
Expo commerc je savladao Kutjevo i ostvario najubjedljiviju pobjedu u istoriji minifudbala. Nikola Pejović je oborio još jedan rekord, postigavši deset pogodaka, što je najviše golova na jednom  meču u istoriji minifudbal lige.Expo je na kraju zauzeo četvrt mjesto, dok je Kutjevo na pretposljednjem 13-tom mjestu.
Graničar je službenim rezultatom savladao Sibirsku 5 Kolašin, koja je ovim porazom završila učešće u ligi. Po pravilniku lige ekipa koja izgubi tri puta službenim rezultatom automatski se isključuje iz lige.Graničar je zauzeo peto mjesto na tabeli.
Lovćenska vila Cetinje je veoma dobrom igrom savladala Minchen karavan i obezbijedila osmo mjesto, dok je Munchen karavan deseti.
Trebjesa Nikšić je prekinula seriju loših rezultata savladavši Cruzeiro Pljevlja, koji je uprkos porazu plasiran jedno mjesto ispred  rivala i to na 11-tom mjestu.

Grupa B :
Bar-Kod je obezbijedio prvo mjesto u grupi savladavši FC Traffic, prikazavši još jednu dobru i efikasnu igru.FC Traffic je na kraju zauzeo desetu poziciju.
Ekspert MG je odličnom igrom savladao Dadi gradnju u derbi meču. Sa ova tri boda Ekspert je zauzeo drugu poziciju, dok je Dadi gradnja završila na sedmom mjestu.
Grbavci su sjajnom igrom, posebno prvih 30-tak minuta savladali SB Sabornog hrama i tako ga pomerili sa druge na treću poziciju, a oni su pobjedom popravili plasman i zauzeli osmu poziciju.
U još jednom derbiju ekipa Distance Inc je savladala Stupove prikazavši odgovornu i disciplinovanu igru. Distance je ovom pobjedom preuzela četvrto mjesto od protivnika koji je pao za jedno mjesto.
Valter i Montefruit su podijelili bodove u veoma dobrom i uzbudljivom meču na kom je viđeno nekoliko preokreta. Valter je zauzeo šesto, a Montefruit jedanaesto mjesto na tabeli.
Kličevo Nikšić je bilo bolje od Azrala u veoma neizvesnom i borbenom meču.Nikšićani su pobjedom popravili plasman i zazeli su devetu poziciju, dok je Azral zauzeo 12-to mjesto.
Napredak Donji Kokoti je došao do svoje prve pobjede u ligi savladavši službenim rezultatom FK Mondial. Ove dvije ekipe su ujedno i zauzele poslednja dva mjesta na tabeli.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari