You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su revanš mečevi drugog kola pley offa.

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi drugog kola pley offa. Viđeni su još bolji i uzbudljiviji mečevi nego u prvom kolu, a dva pobjednika dvomeča su riješena poslije izvođenja penala. U osmini finala se priključuju ekipe, koje su bile slobodne u prva dva kola na osnovu plasmana u ligaškom dijelu prvenstva.

Kutjevo je odličnom igrom savladalo Ekspert i u revanš meču ali ovaj put puno lakše. U pobjedničkoj ekipi posebno su se istakli Ivan Mugoša i golman Dejan Mirotić. Protivnik Kutjeva u osmini finala biće ekipe Podgorica.

Azral je savladao  Dadi ali nije uspio da nadoknadi minus iz prvog meča i tako napravi još veće iznenađenje. Dadi je bio bolji rival u prvom poluvremenu ali je protivnik preokrenuo rezultat u drugom dijelu igre. u samom finišu je imao veliku šansu, koju nije realizovao i tako propustio priliku da penalima pokušao da dođe do sledeće runde.Protivnik Dadija u osmini finala biće ekipe Lovćenska vila.

Montefruit i Cruzeiro su odigrali neriješeno u veoma dobrom i dinamičnom meču. svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu, a u drugom su obje ekipe imale po nekoliko šansi koje nijesu realizovalr. Montefruit je zahvaljujući pobjedi u prvom meču prošao dalje, gdje ga čeka ekipa Pljevlja 04.

Trebjesa Nikšić je savladala Mondial i nadoknadila prednost od dva pogotka minusa iz prvog meča. U penal seriji srečniji su bili igrači Trebjese, a golman Đurković je odbranio dva penale. Pomenuti golman je u regularnom dijelu meča postigao pogodak i najzaslužniji je što je njegova ekipa prošla dalje.Protivnik Nikšićana u osmini finala je ekipa Stupovi.

Fida je i u revanš meču savladala Napoli Tivat puno lakše nego u prvom meču. Fida je bila puno bolji rival i zasluženo je slavila. Protivnik Fide u osmini finala je ekipe Graničar.

Baćović je poslije izvođenja penala savladao Trafic. U regularnom dijelu meča nije bilo pobjednika, a rezultat je bio istovjetan kao u prvom meču.U penal seriji srečniji i spretniji su bili igrači Baćovića, a golman Radojičić je odbranio odlučujući penal. Protivnik Baćovića u osminu finala biće ekipe G-14.

Grbavci su odličnom i sigurnom igrom savladali Expo commerc i nadoknadili minus iz prvog meča. Oni su bili bolji i konkretniji rival i poslije pola sata igre su stekli pet golova prednosti. Protivnik je do kraja samo ublažio poraz. Grbavci će se u osmini finala sastati sa aktuelnim šampionom ekipom Valter.

Borba Masline je i u revanš meču savladala Kole trans, prikazavči sigurniju i bolju igru. Protivnik Borbe u osmini finala je ekipe SB Sabornog hrama.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari