You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su revanš mečevi prvog kola pley-offa

Podijeli vijest



Odigrani su revanš mečevi prvog kola play off-a. Viđeni su dobri i možda kvalitetniji mečevi nego u prvom kolu, a na dva meča penali su odlučili koja ekipa prolazi dalje
Expo commerc je istim rezultatom kao u prvom kolu savladao Farmake. Expo je bio bolji rival u ovom meču, posebno u drugom poluvremenu, a Farmaci su parirali samo u prvom poluvremenu. Protivnik Expo commerca u drugom kolu će biti ekipa Grbavci.
Napoli Tivat i Minchen karavan su odigrali neriješeno i u revanš meču, tako da su penali odlučili ko će drugo u drugo kolo. U regularnom dijelu meča viđeno je nekoliko preokreta, a Napoli je bio bliži pobjedi, međutim protivnik je došao do izjednačenja u samom finišu meča. U penal seriji spretniji i srećniji su bili igrači Napolija. Odlučujući momenat desio se u šestoj seriji, kada je jedan igrač Minchena  Kukuljac promašio čitav gol, dok je Bojić bio precizan. Rezultat poslije izvođenja penala bio je 6:5. Napoli će u drugom kolu sastati sa ekipom Fida.
FK Mondial je savladao Napredak i u revanš meču. On je bio bolji i konkretniji rival ali je Napredak pružio bolji otpor nego u prvom meču. FK Mondial će se u drugom kolu sastati sa ekipom Trebjesa Nikšić.
 Baćović Nikšić je takođe slavio u revanš meču protiv Imperijal Bijelo Polje. Viđen je veoma dobar i efikasan meč, a Nikšićani su bili bolji rival posebno u drugom poluvremenu. Imperijal je sa druge strane odigrao puno bolje nego u prvom meču. Baćović će se u sledećem kolu sastati sa ekipom Traffic.
Borba Masline je poslije izvođenja penala savladala Danilovgrad u derbiju prvog kola. Viđen je odličan i borben meč. Borba je bila konkretniji rival u prvom poluvremenu i stekla je dva gola prednosti. Danilovgrađani su u drugom poluvremenu podigli nivo igre i uspjeli da izjednače. U finišu meča i jedni i drugi su mogli do pobjede ali niesu iskoristili svoje šanse. U penal seriji spretniji i srećniji su bili igrači Borbe. rezultat je bio 14:13. Odlučujući momenat se desio u petnaestoj seriji,  kada je golman Leković odbranio udarac Miroja Jovanovića, a Aleksandar Bošković pogodio. Neposredno prije toga i Danilovgrad je imao penal za prolaz ali Sekulić nije iskoristio promašaj Popovića.  
Ekipa Azral je službenim rezultatom savladao ekipu Varburga koja zbog velikih kadrovskih problema se nije mogla pojaviti na meč.Protivnik Azrala u rugom kolu je ekipe Dadi gradnja.
Sledećeg vikenda na programu su prvi mečevi drugog kola pley - offa i priključit će se ekipe, koje su bile slobodne u prvom kolu.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari