You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su mečevi četvrtfinala kupa.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi četvrfinala kupa u minifudbalu. Viđeni su veoma dobri i zanimljivi mečevi, a pobjednika dva meča su odlučili penali.
Expo commerc je savladao Podgoricu 2014 u veoma čvrstom i borbenom meču. Expo je stekao gol prednosti u prvom poluvremenu. U drugom dijelu meča dugo nije bilo pogodaka, a Expo je u posljednjih pet minuta sa dva pogotka prelomio meč i došao do pobjede.
Pljevlja 04 DC Light systems su savladala Dadi gradnju poslije boljeg izvođenja penala. U regularnom dijelu meča rezultat je bio 1:1.Pljevlja su došla do prednosti u prvom poluvremenu i tu prednost su imala do 34-tog minuta, kad je protivnik izjednačio. U drugom poluvremenu je bilo dosta šansi sa obje strane. U penal seriji Pljevljaci su bili veoma precizni. Dadi je promašio dva penala, tačnije golman Vučetić je jedan odbranio, a drugi je završio pored gola. Rezultat poslije izvođenja penala je bio 4:1.
SB Sabornog hrama je savladao Kličevo Nikšić poslije preokreta.Nikšićani su bolje koristili prilike u prvom poluvremenu i tako su došli do gola prednosti. Hram je u drugom poluvremenu odigrao efikasnije i preokrenuo rezultat.
Bar-Kod je poslije boljeg izvođenja penala savladao Cruzeiro Pljevlja. U regularnom dijelu meča nije bilo golova, što se rijetko dešava na minifudbal mečevima. Bar-Kod je stvorio više šaansi ali je protivnik u samom finišu imao najbolju šansu na meču. U penal seriji igrači Bar-Kod-a su bili precizni, a njihov golman Mirković je odbranio dva penala.Rezultat poslije izvođenja penala je bio 4:2.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari