You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Intervju

Podijeli vijest



 

1)      Ekipa Expo Commerce-a učestvuje već 6-tu godinu u ligi. Stiče se utisak da iz godine u godinu igrate sve bolje i da dovodite nove igrače. Predstavite nam igrače koji nastupaju za vas u ligi.

 

-          Prije nego što smo počeli da igramo ovu ligu, Expo Commerce je bio redovan učesnik biznis lige u fudbalu, a potom smo počeli sa igranjem u Podgoričkoj ligi mini fudbala i tu nastupamo već šest sezona. Unazad par godina uporedo sa ovom ligom igramo i različite turnire: takmičarske, memorijalne i humanitarne. Što se tiče igračkog kadra naše ekipe, ukratko možemo reći da je u pitanju spoj mladosti i iskustva. Jedan dio ekipe čine igrači koji preko 10god igraju za Expo i uz nove momke koji su pojačali ekipu zajedno nastupaju ostvaruju dobre rezultate. Ove godine bi se moglo reći da smo pogodili sa pojačanjima i da su momci koji su relativno novi u našoj ekipi dodali kvalitet više. Kada kažem relativno novi, hoću da kažem da mi u toku godine (a pogotovo u toku ljeta) igramo sa različitim igračima koji i nisu možda u tom periodu zvanično dio ekipe Expo Commerce-a.

 

2)      Ove sezone igrate veoma dobro, pogotovo poslednjih par kola. Recite nam kako ste zadovoljni ostvarenim rezultatima ove sezone uz kratak osvrt na rezultat iz prethodne sezone?

 

-          Upravo su ti dobri rezultati došli kao dobra sinergija starijeg i mladjeg dijela ekipe. Da se vratim na pojačanja i napomenem da prije svega, svaki igrač da bi bio dio ekipe Expa mora da bude prvo kvalitetna osoba, a potom dobar fudbaler. Tim principom smo napravili ekipu momaka koji se pored fudbalskog terena redovno okuplja, druži i provodi vrijeme zajedno. Kada pominjemo pojačanja iskoristio bih priliku i zahvalio bih se i pozdravio sve momke koji su prethodom periodu nosili dres Expo Commerce-a, a sada nastupaju za druge ekipe, ili više učestvuju u ligi.

Mi kao ekipa smo zadovoljni ovosezonskim nastupom i pokušavamo da uz dobre rezultate podignemo formu na još jedan veći nivo, kako bi svoje najbolje partije pružili u play off-u. Što se tiče osvrta na prošlu sezonu, tu mogu reći da smo nastupali sa sa dosta oscilacija u igri. Protiv svake ekipe smo mogli biti i pobjednik i poraženi. To su neke stvari koje smo nadam se ove godine korigovali.

 

3)      Koje je vaše mišljenje o kvalitetu lige ove sezone i koji su vaši zacrtani ciljevi i očekivanja?

 

-          Kao što su i prethodnici sa kojima ste radii intervju govorili, pun pogodak je skraćenje lige na manji broj kvalitetnijijh ekipa. Svako kolo je priča za sebe i svaki protivnik je težak na svoj način. Mi kao ekipa ćemo svakako dati sve od sebe da pokušamo da doguramo što dalje u play off-u i smatramo da protiv svake ekipe imamo podjednake šanse za prolazak dalje, u narednu rundu.

 

 

4)      Ko je po vašem mišljenju glavni favorit i da li bi ste izdvojili neku ekipu posebno? Uz ekipe, recite koji su to igrači koje smatrate najkvalitetnijim?

 

-          Glavnih favorita po mom mišljenju nema, upravo iz razloga što tih nekih 10 do 12 ekipa svako može da dobije svakoga. Tu dosta zavisi od dana igranja, trenutne forme, mogućnosti igranja svih igrača, kao i sudjenja na samom meču. A kada smo kod igrača, pored velikog broja dobrih igrača koji nastupaju u ligi, jedino bih izdvojio one koji igraju za Expo i rekao da su oni najbolji : Nikola Pejović, Mijo Živković, Marko Raičević i ostali...

 

5)      Predstavite kompaniju Expo Commerce u kojoj radite i za koju igrate svih ovih sezona.

 

-          Expo Commerce je kompanija koja postoji od 1991god. Glavna djelatnost naše kompanije je uvoz i distribucija proizvoda na crnogorskom tržištu. Dio smo Expo grupacije, u koju pored Expo Commerce-a spadaju i druge kompanije: Domaća Trgovina Crna Gora, Domaća Trgovina Srbija, Napredak AD, Autoboka, a te kompanije su prepozante po brendovima: Aroma, City i Conto marketi, Kamelija tržni centar u Kotoru, Lusso ekskluzivni namještaj... Kao kompanija smo prepoznati da njegujemo sportski i takmičarski duh kako unutar kompanije, tako i na tržištu. Glavni pokretač naše fudbalske ekipe je trener Mile Dajović i zahvaljujući njegovoj ljubavi prema fudbalu i ostatku top menadžmenta kompanije Expo Commerce, mi smo kao ekipa obezbijedjeni u dijelu opreme, kotizacija, kao i mnogo drugih aktivnosti i druženja.

 

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari