You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani su mečevi jedanaestog kola lige.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi jedanaestog kola Podgoričke minifudbal lige. Viđeni su veoma dobri i efikasni mečevi. Da podsjetimo da su ostala još dva kola do kraja ligaškog dijela i da se velika borba vodi za prva dva mjesta u grupama A I B, koja vode direktno u 1/8 finala.

Grupa A

Pljevlja 04 su nastavila sa dobrim igrama i pobjedama savladavši G-14. Pljevljaci su odlično odigrali i već poslije prvog poluvremena stekli veliku prednost. Veoma raspoložen za igru je bio Balša Bojanović iz pobjedničke ekipe.

 Eurozox NO-MI je savladao Trebjesu Nikšić, slomivši otpor protivnika u drugom poluvremenu.

Podgorica je neočekivano igrala neriješeno protv Sibirske 5 Kolašin, mada se mora istaći da je imala puno kadrovskih problema. Bez obzira na te probleme treba pohvaliti i Kolašince.

 Expo commerc je u dobroj seriji, a u ovom kolu je bio bolji od Gardista. Expo je predvođen Nikolom Pejovićem bio puno bolji rival, posebno u drugom poluvremenu.

Munchen karavan je produbio krizu Graničara, savladavši ga u veoma neizvjesnom meču. Pobjedonosni pogodak za Munchen je postigao David Čolović u samom finišu meča. Za pobjedničku ekipi odlično je branio Adnan Uković.

Lovćenska vila Cetinjanje je sjajnom igrom ubedljivo savladala Kole trans.

Cruzeiro Pljevlja je prekinuo seriju loših rezultata savladavši Kutjevo u veoma efikasnom meču.

 

Grupa B:

Bar-Kod je savladao Montefruit u pravoj goleadi. Meč je odlučen u poslednjem minutu pogotkom Rejhana Derviševića, iako je Bar-Kod imao prednost tokom čitavog meča, na kraju je morao da strijepi za pobjedu.

SB Sabornog hrama i Stupovi su odigrali neriješeno u derbi meču. Hram je imao prednost od 3:0, međutim protivnik je u samom finišu došao do izjednačenja i imao šansu za pobjedu.

Kličevo Nikšić je odličnom igrom savladao Distance Inc, u veoma otvorenom i efikasnom meču. Pobjedonosni pogodak je postigao Milan Lakčević u poslednjim trenucima meča.

Valter je poslije preokreta savladao Mondial, kao i Ekspert MG koji je bio u podređenom položaju u većem dijelu meča protiv Grbavaca Radinovic company. Međutim velikom borbenošću uspio da dođe do velikog preokreta i pobjede. Dadi je odličnom igrom prevashodno u drugom poluvremenu savladao Traffic. Ponovo je za igru bio raspoložen trostruki strijelac Balša Božović.

Azral je bio veoma ubedljiv protiv Napretka.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari