You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Intervju

Podijeli vijest



1. Vaša ekipa već četiri sezone, a drugu zaredom učestvuje u ligi. Predstavite nam malo vaš igrački kadar za ovu sezonu?

Tako je, ovo je nasa četvrta a druga za redom sezona u kojoj se takmičimo. Kako tada tako i sad, većina ekipe je iz našeg mjesta, mogu se našaliti pa to uporediti sa Atletik Bilbaom dje gro ekipe čine Baskijci. Momci koji su sa 'strane' moraju imati dodirne tačke sa nama, to je ove sezone slučaj sa Milosem Vlahovićem, koji je naš drug duži niz godina, kako na terenu tako i mimo njega.

Što se igračkog kadra tiče, on je naslonjen na prošlu godinu, sa par povratnika u našu ekipu, pa samim tim ne bih ih nazivao kao novajlije.

2. Prošle sezone ste bili jedno od najprijatnijih iznenađenja lige, recite nam nešto  više o tome i kako ste zadovoljni rezultatima ove sezone? Koji su vaši zacrtani ciljevi?

Upravo ta činjenica, da kao prošlogodišnje iznenadjenje lige i dobre igre u plej ofu su nam donekle donijele pritisak ove sezone, jer su malo i porasli apetiti i očekivanja.

Što se rezultata ove sezone tiče, mogu reći da su ispod naših očekivanja ali da nisu razočaravajući, da je sreća bila na našoj strani u par utakmica saldo bi bio mnogo bolji.

Jedini i osnovi cilj je da igramo i družimo se, upoznajemo nove ekipe i igrače, sve što se uradi mimo toga samo dobro dodje i bude jos jedno iskustvo.

3. Recite nešto o kvalitetu lige, ko su po vama favoriti za najveći plasman? Da li biste izdvojili posebno nekog igrača?

Što se kvaliteta lige tiče, definitivno da ova sezona je najbolja od svih u kojima je naša ekipa nastupala do sada, sve ekipe igraju dobar fudbal i imaju ozbiljan pristup.

Što se tiče favorita , nezahvalno je i rano sada davati prognoze ali mogu reći da ekipa Bar-koda igra najljepši fudbal u dosadašnjem dijelu sezone. Kad je u pitanju igrač, mislim da bi spisak bio poduži, pa samim tim neću izdvajati nikoga.

4. U ovoj sezoni imate i sponzora. Recite nam nešto više o njemu?

Ne samo u ovoj, nego u svakoj do sada Boban Radinovic je naš sponzor. Reći su ne samo sponzor nego i motivator da se takmičimo. Svaku utakmicu je sa nama, pruža podršku, bodri ekipu. Istaknuću da ime njegove firme u imenu ekipe i na dresovima je naša ideja i samo znak zahvalnosti, nikako uslov ili tome slično za sponzorstvo. Zauzvrat nam je traženo samo da atmosfera bude na dobrom nivou.

Takodje, napomenuo bih da su i Dejo i Darko Mirotić ( vlasnici auto perionice) uplatili odredjenu svotu novca za ovu sezonu, što je bila njihova želja, a to rijetkost u današnjem vremenu.

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari