You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigran su prvi mečevi osmine finala.

Podijeli vijest



Odigrani su prvi mečevi osmine finala pley offa. Viđeni su veoma dobri i kvalitetni mečevi.

Baćović Nikšić je nastavio sa odličnim igrama savladavši G-14. Imali su Nikšićani i tri gola prednosti ali je protivnik uspio u samom finišu da smanji prednost i priđe na gol zaostatka.

Montefruit je savladao Pljevlja u veoma dobrom meču. U prvom poluvremenu se igralo izjednačeno, a takav je bio rezultat. U drugom poluvremenu Montefruit je bio bolji rival i došao je do tri gola prednosti.

Dadi gradnja je savladao Lovćensu vilu. Dadi je bio bolji rival u većem dijelu meča i imao jei tri gola prednosti u dva navrata. Protivnik je ipak uspio u samom finišu sa dva pogotka da priđe na gol zaostatka.

Podgorica je savladala Kutjevo u veoma dobrom i otvorenom meču sa dosta šansi. Podgorica je bila u prednosti u većem dijelu meča, a u samom finišu je uspjela da dođe do tri gola prednosti pred revanš meč.

Grbavci su sjajnom igrom ubjedljivo savladali aktuelnog šampiona ekipu Valter. Oni su odigrai vrhunski meč posebno u drugom poluvremenu i došli do ogromne prednosti pred revanš meč.


Graničar je savladao Fidu u veoma dobrom meču, koji je prelomljen u posljednjih 7-8 minuta meča, kada su igrači Graničara iskoristili prednost igrača više i došli do tri gola prednosti.

Stupovi su savladali Trebjesu u dobrom i borbenom meču. Oni su imali i tri gola prednosti u jednom momentu meča ali je protivnik uspio da postigne jedan pogodak i tako smanji prednost.

SB Sabornog hrama i Borba Masline su odigrali neriješeno u veoma dobrom i borbenom meču. Hram je imao dva gola prednosti ali je protivnik u samom finišu prvo smanjio prednost, da bi u posljednjim trenucima meča došao do izjednačenja i to iz kaznenog udarca sa devet metara.



0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari