You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani mečevi posljednjeg 17-og kola

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi posljednjeg 17-og kola ligaškog dijela prvenstva. Ovo kolo je obiljeđilo veliki broj neodigranih mečeva, koji su registrovani službenim rezultatom.Poslije odigranog ligaškog dijela, ekipe Podgorica i Stupovi su zauzele prva mjesta u grupama A i B. Osim ove dvije ekipe direktno su se plasirale u 1/8 finala ekipe SB Sabornog hrama, G-14, Lovćenska vila, Pljevlja 04, Valter i Graničar. 

Imperijal je poslije velikog preokreta savladao Grbavce, koji su u jednom trenutku drugog poluvremena imali četiri gola prednosti. Nakon toga, protivnik je serijom od pet vezanih pogodaka preokrenuo rezultat. Grbavci su mogli doći do četvrtog mjesta da su slavili na ovom meču.

Hram je savladao G-14 u derbiju i direktnom duelu za drugo mjesto u grupi A. Hram je došao do dva gola prednosti u ranoj fazi meča i kontrolisao je igru i rezultat. Protivnik je uspio u finišu poluvremena da smanji prednost, da bi u 25-om minutu uspio da izjednači. nakon toga, Hram je digao nivo igre i uspio je da postigne dva gola i dođe do iste tolike prednosti. Do kraja nije bilo više promjene rezultata.

Graničar i Ekspert su odigrali neriješeno u odličnom i uzbudljivom meču. Graničar je odlično odigrao prvo poluvrijeme, Došao je do četiri gola prednosti i u potpunosti kontrolisao igru i rezultat. U posljednjim trenucima poluvremena protivnik je postigao prvi pogodak, koji imje puno značio na psihološkom planu. U drugom poluvremenu druga priča, Ekspert jeigrao odlično, za razliku od protivnika koji je bio smušen. Takvom igrom Ekspert je došao do izjednačenja, a lako je mogao i do potpunog preokreta da je iskoristio još nekoliko šansi.

Cruzeiro je savladao Lovćensku vilu u veoma dobrom meču  i tako joj nanio poraz poslije dugo vremena. U prvom poluvremenu je viđen izjednačen meč,a Cetinjani su došli do minimalne prednosti.U drugom poluvremenu, Cruzeiro je odigrao odlično.Postigao je tri pogotka i došao do preokreta i pobjede. Odličnu partiju u pobjedničkoj ekipi je pružio trostruki strijelac Popović.

Dadi radnja je savladao valter u derbi meču i pokazao da se nalazi u odličnoj formi. bez obzira što meč nije puno odlučivao o plasmanu, viđen je veoma borben i igralo se kao da je meč na ispadanje. U prvom poluvremenu nije bilo pogodaka, a Dadi je bio za nijansu bolji rival. U drugom poluvremenu, Dadi je odigrao veoma sigurno.Zatvorio je prilaze svom golu, a uspio je da postigne dva pogotka i dođe do pobjede.Valter je u maloj rezultatskoj krizi jer je vezao dva poraza, a uz to nije postigao nijedan pogodak,što se do sada nije deševalo ovoj ekipi.

Azral je napravio iznenađnje i savladao Trafic,kojem ovaj poraz nije ništa promijenio po plasmanu na tabeli. Azral e odigrao odličan, možda i svoj najbolji meč u sezoni. U prvom poluvremenu je dominirao i došao do šetiri gola prednosti. Trafi se malo trgnuo početkom drugog poluvremena, postignuvši dva pogotka. Azral ipak nije dozvolio protivniku da se potpuno vrati u meč, već je postigao još jedan pogodak, kojim je postavljen konačan rezultat meča

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari