You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani mečevi desetog kola.

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi desetog kola podgoričke minifudbal lige. Viđeni su veoma dobri i efikasni mečevi,kao i nekoliko preokreta.
Grupa A :
G-14 je zabilježio i desetu pobjedu savladavši Kutjevo, prikazavši sigurnu i disciplinovanu igru. Grbavci su nanijeli prvi poraz SB Sabornog hrama poslije preokreta, iako je Hram imao tri gola prednosti u jednom dijelu prvog poluvremena. Podgorica je u derbiju poslije preokreta savladala Fidu postignuvši pobjedonosni pogodak u poslednjem minutu meča. Borba Masline je savladala Akovo, dok je Lovćenska vila bila bolja od FK Mondiala. Imperijal Bijelo Polje je savladao Farmake.
Grupa B:
Stupovi su poslije preokreta savladali Expo commerc u odličnom meču i tako zadržali lidersku poziciju. Valter je bio bolji od Montefruita u veoma tvrdom i neizvjesnom meču. Dadi gradnja je nanio prvi poraz Trebjesi Nikšić u ovoj sezoni. Traffic je bio bolji od Danilovgrada, a Kole trans od Gretne Lob. Azral je savladao Napredak. Pljevlja su u derbiju savladala Graničara, koristeći šanse bolje od protivnika. Baćović je u pravoj goleadi savladao Napoli Tivat.
0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari