You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Disciplinske mjere

Podijeli vijest



U šestom kolu Disciplinska komisija je imala puno više posla nego do sada. Imamo igrače koji su kažnjeni zbog crvenog kartona, a prvi put imamo i dva igrača koja su nakupila po tri žuta kartona. Osim navedenog, na osnovu dopunskog izvještaja imamo još dva aktera koja su kažnjena. 

Nikola Mihailović (SB Sabornog Hrama) - crveni karton. Shodno članu 20. kažnjava se sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa na meču VII kola.

Amar Tuzović (Valter) - crveni karton(dva žuta). Shodno članu 20. kažnjava se sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa na meču VII kola.

Na osnovu izvještaja službenih lica, sa meča Fide i Kutjeva, Disciplinska komisija je izrekla sledeće mjere:

Bogdan Jovićević, koji je na pomenutom meču bio sudija, kažnjava se zabranom suđenja naredna tri kola. Naime Jovićević je kao sudija ušao u konflikt sa igračem FIDE Ilijom Bojanovićem, umjesto da pomenutog igrača sankcioniše žutim ili crvenim kartonom.

Ilija Bojanović(FIDA) se kažnjava sa dva meča zabrane igranja, i neće imati pravo nastupa na mečevima VII i VIII kola.

Dino Muhović (Dadi gradnja) - tri žuta. Shodno članu 19. kažnjava se sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa na meču VII kola.

Igor Vučinić (Kole trans) - tri žuta. Shodno članu 19. kažnjava se sa jednim mečom suspenzije i neće imati pravo nastupa na meču VII kola.

Kažnjeni igrači imaju pravo žalbe u roku od 48 sati.

Sporski pozdrav,

Disciplinska komisija










0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari