You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Odigrani mečevi prvog kola

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi prvog kola Podgoričke minifudbal lige. Zbog poznate situacije sa korona virusom, ova sezona je počela sa zakašnjenjem od nekoliko mjeseci. Treba pomenuti da su prilikom odigravanja mečeva poštovane epidemiološke mjere. Viđeni su veoma dobri i efikasni mečevi. Vidno je bilo da neke ekipe su manje fizički spremne i slabije uigrane ali imaju vremena da to poprave u nastavku sezone.

Grupa A

Podgorica i Kutjevo su opravdale ulogu favorita u duelima protiv novajlija Lovćenske vile i FK Mondijala. SB Sabornog hrama je savladao Auto školu As u borbenom i dobrom meču. Ekipa Hrama ove sezone se dodatno pojačala na već i onako kvalitetan sastav od prošlese sezone. Varburg je poslije preokreta savladao novajliju Munchen karavan. Borba Masline je bila pred porazom protiv još jednog novajlije Grbavaca ali je u samom finišu došla do preokreta i pobjede. G14 je bio bolji od Bloka V i tako mu se barem malo revanširao za prošlosezonski poraz u plej ofu. Fida je savladala Farmake, koji su pružili veoma jak otpor. Cruzeiro Pljevlja je odličnom igrom savladao Imperijal Bijelo Polje. Gardisti i Akovo su podijelili bodove u veoma borbenom i čvrstom meču

Grupa B

Aktuelni šampion Valter MaxBet je ubjedljivo savladao Azral. Ubjedljive pobjede ostvarile su ekipe Dadi gradnja i Graničar u duelima protiv novajlija Danilovgrada i Napretka. Ekipa Trafic je odličnom igrom ubjedljivo savladala kvalitetnu ekipu Montefruit. Kole trans je savladao Baćović Nikšić u veoma efikasnom meču, na kojem se igralo za gol više.Trebjesa Nikšić je savladala Napoli Tivat u meču sa nekoliko preokreta. Stupovi su savladali novajliju Gretnu Lob u veoma dobrom i neizvjesnom meču. Expo comerc i Central su odigrali neriješeno u veoma uzbudljivom i neizvjesnom meču. Pljevlja su savladala‚Ekspert u odličnom i neizvjesnom meču.

 

0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.