You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Admin

Valter odbranio titulu

Podijeli vijest



Odigrani su mečevi za treće mjesto i finale podgoričke minifudbal lige. Joker profitapp je minimalnim rezultatom savladao Blok V u odličnom i otvorenom meču sa dosta šansi. Joker je došao do prednosti u uvodnim minutima meča, koju je zadržao do kraja. Blok V je imao inicijativu i stvarao šanse ali je protivnik imao sjajnog golmana Račića. on je bio nesavladiv za protivničke igrače, a između ostalog je odbranio i kazneni udarac sa devet metara.

Valter MaxBet je poslije izvođenja penala savladao Kutjevo. Viđen je odličan, otvoren i borben meč. U prvom poluvremenu se igralo veoma čvrsto i nije bilo puno šanse. Valter je došao do prednost početkom drugog poluvremena preko Borisa Mijovića. Protivnik je uzvratio poslije dva minuta igre efektnim pogotkom Andreja Radovića. Poslije toga igra se rasplamsala i bilo je šansi sa obje strane sa tom činjenicom da je Kutjevo imalo zrelije šanse ali nije bilo golova do kraja regularnog dijela meča. U produžecima Valter je bio opasniji rival. Stvorio je nekoliko sjajnih šansi ali je golman Mirotić sjajno branio i doveo svoju ekipu do penala. U penal seriji srećniji i spretniji je bio Valter. Odlično su branili oba golmana i Milanković i Mirotić.

Po završetku meča pristupilo se dodjeli pehara, medalja, novčanih nagrada i izboru najboljih igrača, golmana i strijelca.

Titulu najboljeg strijelca sa postignuta 22 gola, računajući ligaški dio i plej off podijelili su :

Andrej Radović iz kutjeva i Goran Drobnjak iz ekipe Fida. Ovo je prvi put da su titulu najboljeg strijelca podijelili dva igrača.

Najbolji golman je Dejan Mirotić iz ekipe Kutjevo. On je odlično branio tokom čitave sezone i nekoliko puta je biran u tim kola.

Za najboljeg igrača je proglašen član šampionske ekipe Valter Boris Mijović. On je bio konstantno dobar tokom čitavog dijela prvenstva i plej offa i kao i Mirotić nekoliko puta je biran u ideaknu šestorku i za igrača kola.






0 komentara

Ulogujte se kako bi mogli da ostavite komentar.

Poslednje vijesti
Poslednji komentari